Transport GRATUIT de la 250 lei! CADOU Pătură Cocolino de la 500 lei!
Politica de retur

Ne dorim să fiţi pe deplin mulţumit atunci când cumpăraţi de la noi. Daca nu sunteţi încântat de produsele cumpărate, le puteţi returna, iar noi vă vom înapoia contravaloarea comenzii dumneavoastră, sau le vom înlocui cu un alt produs, la alegerea dumneavoastră. Produsele cumpărate se pot returna în termen de 14 zile calendaristice de la primire, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului conform art.14 alin.2 din O.G.34/2014.

Produsele trebuie returnate în ambalajul original, fără a fi deteriorate, iar împachetarea va fi corespunzătoare pentru transport (într-un mod în care să nu fie afectat produsul sau ambalajul acestuia). Coletul trimis de către dumnevoastră nu trebuie să solicite niciun ramburs (produsul înlocuit sau banii returnaţi se vor trimite ulterior). Contravaloarea comenzii urmează a fi restituită în cel mult 14 de zile de la data denunţării în scris a contractului şi desigur, dacă produsele aferente comenzii au fost acceptate ca retur. Suma înapoiată este suma pe care aţi plătit-o cand aţi primit coletul (inclusiv taxa de transport achitată la comanda iniţială), taxa de retur fiind suportată de către dumneavoastră.

Vă rugăm să expediaţi coletul cu produsele pe care doriţi să le returnaţi la adresa:
Bulevardul Nicolae Balcescu, nr. 138A, C8
Pitesti, jud Arges
Cod postal 110101

Returnarea produselor se face după ce ne-aţi notificat în scris pe Email sau prin SMS. Ne rezervăm dreptul să nu acceptăm primirea coletelor retur fără notificare scrisă prealabilă. Banii se returnează într-un cont IBAN comunicat de dumneavoastră

Cererile de retur se efectuează în scris, printr-un Email la adresa contact@bedoo.ro, incluzând următoarele date:
- Nume şi prenume
- Numărul de telefon folosit în comandă
- Numărul comenzii (opţional)
- Cont IBAN (pentru returnarea banilor)
- Motivul returului (opţional)

*Cererea de retur va fi procesată în maxim 2 zile lucrătoare şi veţi primi pe Email toate detaliile în legatură cu returul dvs.
Sus