Transport GRATUIT de la 250 lei! CADOU Pătură Cocolino de la 500 lei!
Termeni şi condiţii

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenţie a acestora. Bedoo.ro îşi asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi faţă de produsul pe care îl comercializăm astfel:

 - culorile pot diferi ca nuanţă datorită calităţii imaginii şi setărilor monitorului;
 - aşezarea imprimeului în funcţie de încadrarea la croire în procesul de producţie.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor şi condiţiilor de ultilizare, şi implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea şi reprezintă înţelegerea dintre părţi.

Relaţia dintre părţi este guvernată de următoarele acte normative:

OG nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor
OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii
Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianţilor în relaţia cu consumatorii şi armonizarea reglementărilor cu legislaţia europeană privind protecţia consumatorilor
Legea 365/2002 privind comerţul electronic

Cobalt Best Trading SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul bedoo.ro şi nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau fără acordul prealabil scris al acesteia.

Întregul conţinut al site-ului bedoo.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe şi alte date - este proprietatea Cobalt Best Trading SRL şi a furnizorilor săi şi este apărat de Legea pentru protecţia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul Cobalt Best Trading SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.

Domeniul bedoo.ro este deţinut de către Cobalt Best Trading SRL. Utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor şi emblemelor, în formă directă sau "ascunsă" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabilă scrisă este interzisă şi se pedepseşte conform legii.

Produsele prezentate pe bedoo.ro sunt comercializare de Cobalt Best Trading SRL. Preţurile produselor pot fi schimbate oricând. Verificaţi prețul final de vânzare înainte de a achiziționa un produs.
Sus